January 23, 2018

Kezdj Barkácsolni Verseny (Start DIY Contest)VERSENYSZABÁLYZAT

A verseny szervezője:

TMEC – Transylvanian Mechanical Engineering Cluster – www.tmecluster.eu

A verseny szakmai támogatója:

Puskás Tivadar Szakközépiskola, Sepsiszentgyörgy

Időpont:

2018. Április 23.

Helyszín:

a sepsiszentgyörgyi Puskás Tivadar Szakközépiskola sportterme

A verseny célja

A tanulmányi versenyek megrendezésének több évtizedes hagyománya van. Az iskolai szakképzés szerkezetének változásai és jelenlegi átalakítása is nagy kihívást, jelentős átállást jelent, ennek a megkönnyítésére egy új irányzatot szeretnénk bemutatni.

A versenyek az életre való felkészülés fontos részét képezik. Segítenek a jó eredmények elérésében, ösztönzően hatnak és hozzásegítenek az elvárásoknak való megfelelésben. Ugyanakkor erősítenek az esetleges kudarcok elviselésében is és emberformáló szerepükkel hozzájárulnak a személyiség formálásához. A siker és kudarc kettőssége csak egységben értelmezhető, nincs az életünkben egyik a másik nélkül.

Célunk, hogy a kimagasló eredmények elérésének ösztönzésével a versenyben résztvevők rendelkezzenek a megfelelő versenyképes kompetenciákkal és képesek legyenek arra, hogy ismereteik, tudásuk bővítésével a gazdaság gyors változásait előnyükre tudják fordítani.

A részvétel feltételei

A versenyre 3-4 fős csapatban lehet nevezni.

Minden résztvevő olyan romániai és magyarországi lakhellyel rendelkező , magyarul beszélő gimnáziumi vagy líceumi tanulmányokat folytató diák, aki már betöltötte a 12 életévét és nem több, mint 20 éves.

A 18 év alatti diákok szülői belegyezéssel vagy tanári kísérettel kell rendelkezzenek.

A részvétel regisztrációhoz kötött és ingyenes.

Versenykategória

A verseny helyszínén kapják meg a versenyzők. Ami nem hasznosnak bizonyulhat: az a pontosság, pneumatikai alapok, ahogy a hidraulika sem árt és némi jártasság a mechanika területén.

Hogyan tudsz regisztrálni

Jelentkezési ív

Kezdj Barkácsolni Verseny jelentkezési űrlap kitöltésével máris benevezhetitek a csapatotokat a versenyre.

Nevezési határidő a Kezdj Barkácsolni Verseny-re: 2018. Április 8. éjfél (00:00 – GTM+2 időzóna szerint) 

Személyes adatok védelme

A TMEC a Résztvevő által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a jelentkező azonosítása, a verseny lebonyolítása érdekében tárolja.

A Résztvevő a versenyen való részvételével hozzájárul ahhoz, hogy neve és fényképe megjelenjen a játék promóciójával összefüggésben, melyért semmilyen külön költségtérítés, jogdíj nem illeti meg a játék időtartama alatt, vagy a későbbiek folyamán.

A Résztvevő hozzájárulását adja ahhoz, hogy a verseny ideje alatt készült fénykép- és videofelvételeket, illetve azok egyes részleteit a TMEC bármely módon rögzített, akár vágott, akár vágatlan formában bárhol nyilvánosságra hozhatja, felhasználhatja, illetve hasznosíthatja kizárólag az esemény vagy a szervezet promoválása érdekében.

Biztonság az első

A gyakorlati versenytevékenység megkezdése előtt a Résztvevőt tájékoztatják a gyakorlati versenytevékenység rendjéről, a munkaterületre és munkavégzésre vonatkozó kötelező munkabiztonsági, munkavédelmi, tűzvédelmi és egészségvédelmi előírásokról.

Minden résztvevő alapvető munkavédelmi eszközöket kap a verseny idejére, amit a szervezők biztosítanak a helyszínen.

Fontos tudnivalók!

A résztvevők étkeztetését a verseny szervezői biztosítják.

A verseny helyszínére való eljutást/ utazást minden résztvevő maga oldja meg önköltségből.

 

 

 


Egy kis izelítő az eddigi versenyekből. Jó szorakozást !